1-Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά σύντομη και απλή και ολοκληρώνετε μέσα σε 2 + 1 βήματα:

  1. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής την Τραπεζική Κατάθεση. Στην οθόνη θα σας εμφανιστούν τα στοιχεία πληρωμής  που πρέπει να χρησιμοποιήσετε κατά την κατάθεση του ακριβές ποσού της παραγγελίας.
  2. Καταθέστε το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία που μόλις πραγματοποιήσατε στον Τραπεζικό λογαριασμό μας, στην Τράπεζα που σας εξυπηρετεί (οι αριθμοί λογαριασμών  θα σας αποσταλούν και με email με τη σύνοψη της παραγγελίας σας). Κατά την κατάθεση των χρημάτων στην Tράπεζά σας, σας παρακαλούμε δώστε ως αιτιολογία συναλλαγής τον «αριθμό παραγγελίας» καθώς και το Ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει ως πρόσωπο χρέωσης της παραγγελίας.
  3. Επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@logopaignio.gr και ενημερώστε μας για την πραγματοποίηση της πληρωμή σας, αναφέροντας οπωσδήποτε τον «αριθμό παραγγελίας» καθώς και το Ονοματεπώνυμο που έχει κάνει την πληρωμή. Εάν είναι δυνατόν, αποστείλετέ μας και το αποδεικτικό πληρωμής που θα έχει εκδοθεί από την Τράπεζά σας.

Η παραγγελία σας θα παραμείνει δεσμευμένη για 3 εργάσιμες ημέρες. Για να ενεργοποιηθεί η διαδικασία αποστολής θα πρέπει να μας στείλετε το αποδεικτικό τραπεζικής κατάθεσης στο παραπάνω διάστημα.

Μπορείτε να καταθέσετε σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς

EUROBANK:

IBAN: GR33 0260 2610 0002 8020 1287 006
Δικαιούχος: ΚΑΒΑΛΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:

IBAN: GR48 0110 3140 0000 3140 0952 573
Δικαιούχος: ΚΑΒΑΛΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

IBAN: GR90 0171 6110 0066 1112 6997 150
Δικαιούχος: ΚΑΒΑΛΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

2-Πληρωμή με Κάρτα μέσω Viva Wallet

To logopaignio.gr σας προσφέρει την δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας ή ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass.

Τα στοιχεία της κάρτας σας μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια διότι η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών γίνεται με πλήρη συμμόρφωση PCI DSS επιπέδου 1, ισχυρό έλεγχο ταυτοποίησης πελατών (SCA), ολοκληρωμένη διαχείριση κινδύνου (AI-powered risk management), σύστημα Anti-fraud και προστασία πληρωμών μέσω 3D Secure.

To logopaignio.gr δεν αποθηκεύει και δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας

3-Με Μετρητά στο Κατάστημά μας

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου στο ταμείο των καταστημάτος μας με μετρητά. Η παραγγελία σου θα ειναι δεσμευμένη για 3 εργάσιμες ημέρες σε περιπτωση που επιλέξετε πληρωμή με μετρητά στο κατάστημα

4-Με Αντικαταβολή (Μη διαθέσιμο προσωρινά)

Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής  χρεώνεται με 2,40€ 

Το logopaignio.gr χρησιμοποιεί cookies, για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία επισκέπτη.