Φυσική Γ΄ Λυκείου β΄ τεύχος Προσανατολισμού...

Φυσική Γ΄ Λυκείου β΄ τεύχος Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών

22062
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
24,90 €
με ΦΠΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ

 

Το βιβλίο αυτό αποτελεί το δεύτερο τεύχος για τη μελέτη της Φυσικής Γ΄ Λυκείου της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών. Ο σκοπός του είναι να προετοιμάσει τον μαθητή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρουσιάζοντας αναλυτικά όλη τη διδακτέα ύλη των τελευταίων δύο κεφαλαίων της Φυσικής Γ΄ Λυκείου που θα συναντήσει κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Περιέχει αναλυτική θεωρία, ερωτήσεις κλειστού και ανοικτού τύπου, λυμένες ασκήσεις-προβλήματα, καθώς και ασκήσεις και προβλήματα προς λύση.

• Η θεωρία παρουσιάζεται με τη μέθοδο ερώτησης-απάντησης. Όπου κρίνεται αναγκαίο, δίνονται μερικές επιπλέον πληροφορίες, οι οποίες βοηθούν στην αποσαφήνιση «λεπτών» σημείων της θεωρίας. Στο τέλος της θεωρίας κάθε κεφαλαίου υπάρχουν ερωτήσεις για επανάληψη.

• Οι ερωτήσεις είναι δομημένες ανά τύπο ερωτήσεων (κλειστού τύπου – Θέμα 1 Πανελλαδικών Εξετάσεων, και ανοιχτού τύπου – Θέμα 2 Πανελλαδικών Εξετάσεων).

 • Στις λυμένες ασκήσεις-προβλήματα κάθε κεφαλαίου περιέχεται ενσωματωμένη η μεθοδολογία σε βασικά σημεία που βρίσκει συχνά μπροστά του ο μαθητής κατά τη λύση των ασκήσεων και των προβλημάτων.

• Οι ασκήσεις προς λύση περιέχουν βασικές έννοιες τις οποίες ο μαθητής πρέπει να εμπεδώσει πριν προχωρήσει στα προβλήματα προς λύση, τα οποία απαιτούν πιο σύνθετη σκέψη.

• Σε κάθε ενότητα υπάρχει αναλυτική πρόταση μελέτης σε δύο επίπεδα: Το 1ο επίπεδο αναφέρεται στη βασική μελέτη, ενώ το 2ο επίπεδο αναφέρεται στη μελέτη για εμβάθυνση.

• Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν επαναληπτικά προβλήματα εφ' όλης της ύλης για μια τελευταία επανάληψη σε σύνθετα θέματα.

Το logopaignio.gr χρησιμοποιεί cookies, για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία επισκέπτη.